Доставката на Biberon.bg е безплатна при поръчки над 100 лв. и до 10 кг. При неприета стока потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт.

Доставянето на поръчки зависи от наличността на продуктите, начина на доставка, както и кога са регистрирани в нашата система. Преди завършването на поръчката наш служител ще се свърже с Вас .

При финализиране на поръчката може да се посочи, както адрес, така и офис на Speedy или Econt в съответното населено място.

Опции:

Наличните опции за доставка са до личен адрес, офис на куриерска фирма и физическият ни магазин (където доставката е безплатна),

Цената на доставка зависи от заетостта на куриерите, конкретния период от годината и заетостта на склада ни, затова предлагаме опция за безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

Изключение правят обемни продукти, за които има задължителна такса.

Поръчката може да бъде заплатена само при доставка на куриера в брой. При създаване на поръчка се избира вид на плащане „Наложен платеж“.

При неточни или сгрешени данни, предоставени от клиента за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешен адрес, разходите за куриерските услуги за пренасочване на пратката, са за сметка на клиента.